thailandfever.comthailandfever.com
The Book
Das Buch
Het Boek
Intro
Voorbeeld
Kritieken
Il Libro
Translation and Coaching Service
Online Forum
Jobs
Sales Rep
Other Translations
Contact Us
Nu verkrijgbaar!

Nu verkrijgbaar!

Je hebt de perfecte Thaise vrouw ontmoet. Je bent dronken van geluk wanneer haar exotische wereld om je heen wervelt. Je hebt zoveel nare verhalen gehoord, maar je hart zegt je dat zij de ware is. Je wilt haar mysterieuze gangen begrijpen en je wilt dat ze jou begrijpt.

Welnu, er is hulp: Thaise Koorts

Thaise Koorts is een verbazingwekkend unieke uiteenzetting over de mysteries van de verschillende culturen, die de sleutel vormt voor een goede relatie tussen Westerlingen en Thai. Of jullie elkaar nu hebben ontmoet in een bar, op een universiteit of op het werk en of je elkaar de laatste avond hebt ontmoet of al jaren geleden, Thaise Koorts behandelt jullie problemen:

Vertrouwen Seks Het is mijn geld De ouders De bruidschat Privacy Onafhankelijkheid Gezichtsverlies Leven in het "Paradijs"

Thaise Koorts is de noodzakelijke handleiding voor een relatie, welke eindelijk voor beide van jullie de complexe onderwerpen beschrijven door met de vinger stap voor stap over de bladzijden te gaan! Alles in het boek is zowel in het Nederlands als in het Thais, op tegenover elkaar liggende bladzijden:

Kijk zelf maar: Klik hier om de eerste 39 bladzijden van het boek te bekijken, inclusief de inhoudsopgave en de eerste twee hoofdstukken.

Bekijk wat de kritieken zeggen over Thaise Koorts, inclusief die van welbekende figuren als de veteraan columnist Bernard Trink van The Bangkok Post en de zeer productieve auteur James Eckardt van The Nation.

Dit boek zal je pijn en geld besparen.

Paperback.
276 bladzijden.
14,5cm x 21cm.

Hoe is Thaise Koorts te verkrijgen

Het boek is nu verkrijgbaar.

Om te bestellen, vul je gegevens in en klik hieronder op plaats bestelling:

Beste,
Hartelijk dank voor uw interesse in het boek Thaise Koorts.

U kunt gewoon bestellen. Echter, we zijn momenteel niet in de gelegenheid om uw aanvraag te verwerken vanwege onze vakantie. Vanaf 1 maart a.s. zullen we uw aanvraag behandelen en krijgt u alle informatie omtrent betaling en levering.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
Robert

Hoeveel exemplaren:
Naam:
Adres:
Email adres (verplicht):
Telefoonnummer (optioneel):
Prijs: Voor levering binnen Nederland:
  • Brievenbuspakje (incl Track&Trace)
    €13,50 + €4,25 = €17,75 per boek
  Voor levering binnen België:
  • Brievenbuspakje (incl Track&Trace)
    €13,50 + €9,40 = €22,90 per boek
  Voor levering binnen Thailand:
  Voor adressen elders zullen we contact met u opnemen m.b.t de leveringsmogelijkheden en kosten nadat u op plaats bestelling heeft geklikt.
Andere vragen en opmerkingen gericht aan ons:
Verificatie (verplicht): Type de woorden "Thaise Koorts" in het onderstaande veld. Dit geeft ons de gelegenheid te verifiëren of u een echt persoon bent die een echte order plaatst in plaats van een van de vele internet spam robots die iedere dag honderden valse orders plaatsen op onze website!
  Wanneer u hieronder op plaats bestelling klikt, ontvangt u een bevestigingsemail met de betalingsgegevens en overige informatie.

Ondervindt u problemen of heeft u vragen over uw bestelling, dan kunt contact met ons opnemen d.m.v. een email aan dutch@thailandfever.com.

Over de auteurs

Vitida Vasant is het pseudoniem van Supatra Chowchuvech. Ze behaalde haar BA Bouwkunde op de Chulalongkorn Universiteit, haar MA in Culturele Antropologie op de Universiteit van Pennsylvania en haar MA Begeleidende Psychologie op het Instituut voor Transpersoonlijke Psychologie. Ze verhuisde in 1981 naar Californië en keerde vaak terug naar haar geboorteland. Na de scheiding van haar eerste Amerikaanse man voedde ze, als alleenstaande moeder, haar nu volwassen dochter op. Ze is ondertussen hertrouwd met een Joods-Amerikaan van Finse afkomst. Supatra geeft les in de Thaise taal en cultuur aan de Universiteit van Californië in Berkeley en is gecertificeerd Thais vertaalster voor klanten in de wereld van juridische, medische en sociale diensten. Sinds 2006 adviseert ze stellen en families met een Oosterse/Westerse achtergrond. Meer informatie over haar diensten zijn hier te vinden.

Chris Pirazzi reist sinds 1999 door Thailand en Zuidoost-Azië. Tegenwoordig woont hij in de provincie Mae Hong Son. Hij heeft gepubliceerd over de Thaise cultuur en hij ontwikkelde met anderen het digitale Thais–Engels woordenboek van Paiboon Publishing. Zijn persoonlijke ervaringen en zijn contacten met andere westerlingen in Thailand en studenten in de Thaise taal in de USA hebben hem een brede visie gegeven op de culturele problemen tussen Thai–westerse verliefde stellen. Hij behaalde een BSE van de universiteit van Princeton.

Over de vertaler

Kees Nolting is Nederlander en de vader van een zoon, die met een Thaise vrouw is getrouwd. Toen hij voor de eerste keer "Thailand Fever" in het Engels las, dacht hij, dit is hèt boek waarmee misverstanden tussen de twee culturen kunnen worden voorkomen. Hij herkende de beschreven situaties bij zijn zoon en schoondochter. Het boek werkte als een medicijn, alleen al omdat de partners samen over dezelfde tekst beschikten. Om de cultuurverschillen nog beter te kunnen verklaren en begrijpen is Kees Nolting begonnen de Engelse tekst voor zichzelf en zijn zoon in het Nederlands te vertalen. Later kwam hij via zijn zoon in contact met Chris Pirazzi, die het idee opperde om het als boek uit te geven, net zoals "Thailand Fever" in twee talen: Nederland en Thais. "Thaise Koorts" was geboren!

  © 2004-2017 Chris Pirazzi and Vitida Vasant. All rights reserved. Contact Us